День Гідності і Свободи

2019-11-21

21 листопада для учнів сьомих класів була проведена патріотична година до Дня Гідності та Свободи. Метою проведення заходу було висвітлення двох революцій: Помаранчевої революції (2004 року) та Революції Гідності (2013 року). Події, які відбувалися в той період висвітлили відношення відданих патріотів своєї держави, які обирали для себе за найвищу цінність честь, гідність, свободу свого народу, проявивши свою готовність до активності, єдності, і, заради майбутнього – відданої самопожертви.

В цей день ми відзначаємо зусилля всіх синів і доньок України, які впродовж нашої історії боролись і працювали задля незалежності народу, торжества, справедливості, утвердження і дотримання прав людини.

Українці й досі проходять нелегкий шлях, демонструючи свою гідність, своє прагнення до свободи. Наші мужні захисники Вітчизни, які нині знаходяться в зоні АТО, продовжують героїчно захищати незалежність та територіальну цілісність України. Значна підтримка громадськості сприяє зміцненню патріотичного духу та звитяг Українського народу. Разом – ми сила, наше суспільство здобуло право на зміни, яке маємо сприймати не як дарунок, а як обов'язок діяти, змагатись і працювати для гідного життя.

З нагоди визначного свята хочеться побажати злагоди, мирного неба, нових звершень та здобутків в ім`я процвітання України.

Кiлькiсть переглядiв: 224

Коментарi