Засідання МО виховатилів ГПД

2019-12-06

Виховна година у групі продовженого дня – це форма спілкування вихователя ГПД з учнями, це розмова по душам, це корисна інформація, необхідна вихованцям для майбутнього дорослого життя.

06 грудня 2019 року відбулося засідання методичного об'єднання на тему: «Дидактична гра – незамінний атрибут навчально-виховного процесу в школі». У своїй презентації вихователь Рудик Галина Степанівна

/Files/images/gpd/IMG-a8bc33cba0e2a5f11736313469258ebd-V.jpg

продемонструвала необхідність використання різних пізнавальних завдань, які б могли допомогти та зацікавити учнів на групі продовженого дня. Виховні заняття , які провели вихователі груп продовженого дня – Шозда Вікторія Валеріївна

/Files/images/gpd/IMG-ed2d7c6036a2d3b5aefff25c3229d810-V.jpg

у 2-Б класі та Ерделі Марина Юріївна

/Files/images/gpd/IMG-7fdd22afa70724c7c7aee19de68989b6-V.jpg

у 2-А класі були присвячені темі ціннісної орієнтації у вихованні.

Виховна година на тему «Дружити справа нелегка, але дружити треба вміти» (Шозда В. В.) мала на меті розкрити значення дружби в житті людини; навчити дітей правильно вибирати друзів, знайомитися, спілкуватись і товаришувати; сприймати різні життєві ситуації, аналізувати їх і знаходити шляхи виходу з них; виховувати правильне ставлення до таких понять, як «друг», «дружба»; розвивати в учнів загальнолюдські чесноти.

Ерделі М. Ю. на занятті «Чарівні слова відкривають серця» виховувала у учнів 2-А класу доброзичливість, повагу, культуру спілкування в повсякденному житті; виробляти звичку вживати ввічливі слова – привітання та чемну форму звертання.

На обох заняттях доцільним було проведення інтерактивних та дидактичних вправ, які допомогли зацікавити учнів: асоціативний кущ «Друг», інтерактивна вправа «Рука дружби», «Мікрофон» та дидактичні ігри «Виправ мене», «Так чи ні», «Небо і земля», «Склади прислів'я», «Віднови слова», «Утвори слово» і т.д.

Вихователі ГПД, які були присутні на заняттях, забрали з собою вагомий багаж знань, ідей, позитивних емоцій.

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi