• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Міжнародний День вчителя французької мови

Міжнародний День вчителя французької мови

2019-11-29

Нарешті і у нас є свято!

Міжнародний День вчителя французької мови.

28 листопада президент Франції , Емманюель Макрон, звернувся до вчителів французької мови, привітавши їх з міжнародним професійним святом.

До цього свята долучились і освітяни Закарпаття. 28 листопада у приміщенні школи з поглибленим вивченням французької мови в с. Сокирниця Хустського району відбувся семінар, приурочений до цієї події.

Послухати новинки щодо методів викладання французької мови, зокрема що стосується НУШ, переглянути нові книги видавництва Hachette, приїхали і вчителі ЗОШ № 2 м. Мукачева: Чечур В.О., Цигика Н.І. та Фурдь В.Й.

Були запрошені лектори: Наталія Миколаєвич-Джуман, Ураєва Ірина Григорівна та Рацюк Олеся Іванівна.

Запрошені лектори поділилися своїм досвідом з приводу ефективної підготовки до екзаменів DELF , розповіли про інтеграцію електронних засобів під час навчання та про застосуванні нових технологій на уроці, говорили про переваги дистанційного навчання та стажування вчителів французької мови на платформі Pro flé+ !

Ураєва Ірина Григорівна продемонструвала підручники та ресурси Hachette, а також презентувала підручники з вивчення французької мови для 1 та 2 класів за програмою НУШ, автором яких вона є.

Семінар пройшов у доброзичливій та невимушеній атмосфері. Вчителі мали змогу поспілкуватись, поділитись власним досвідом, обговорити проблеми. І сподіваємось, що це стане доброю традицією на майбутнє.

/Files/images/2019_-_2020/1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi