• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звернення адміністрації до працівників школи, батьків та учнів!

Звернення адміністрації до працівників школи, батьків та учнів!

2021-09-17

Шановні друзі!

Надзвичайно важливо, щоб освітній процес відбувався у безпечних умовах, адже саме здоров’я та життя учасників освітнього процесу має найвищу цінність.

Вакцинація допоможе зробити навчання у школі ще безпечнішим. Адже педагоги, які вакцинуються, таким чином захищають не лише себе, а й своїх колег та учнів, а й на подальше навчання у новому навчальному році.

Добре, що більшість колег прийняли для себе відповідальне рішення, яке сприятиме збереженню навчання у приміщеннях школи, що у свою чергу забезпечить безперервність освіти та її якості.

Дякуємо кожному, хто обрав власну безпеку, хто вже подбав про безпеку нашого колективу, колег і всіх інших учасників освітнього процесу. Дякуємо тим, хто показав приклад високої свідомості та самоконтролю.

Станом на 20 вересня 2021 року у колективі провакцинувалось понад 80% працівників. Це значить, що ми зможемо працювати у разі введення жовтого рівня епідемічної небезпеки. Учням та батькам не потрібно переживати. Варто готуватись до школи у звичайному режимі та дотримуватись протиепідемічних заходів.

Одночасно нагадуємо батькам, що заходити до школи можна тільки з дозволу адміністрації з дотриманням відповідної процедури. На це має бути поважна причина. В іншому разі заходити у школу не має необхідності. Просимо дотримуватись карантинних вимог та поважати права інших. Щоб не стати частиною статистики, сумлінно дотримуйтеся протиепідемічних заходів!

У разі введення ЧЕРВОНОГО РІВНЯ епідемчної небезпеки відвідування школи буде ДОЗВОЛЕНО, якщо 100% працівників матимуть документ (читай сертифікат), що підтверджує отримання повного курсу вакцинації.

Сертифікат може підтверджувати:

- вакцинацію від COVID-19 повним курсом однодозної чи дводозної вакцини (зелені сертифікати);

- негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції;

- одужання особи від зазначеної хвороби.

Строк чинності COVID-сертифікатів, що підтверджують вакцинацію від COVID-19 однією дозою вакцини (жовті сертифікати) від дати введення дози становитиме 120 днів, двома дозами (зелений сертифікат) – 365 днів.

COVID-сертифікат, що підтверджує негативний результат тестування методом полімеразної ланцюгової реакції, діятиме 72 години.

Термін дії сертифіката про одужання від COVID-19 становитиме 180 днів.

COVID-сертифікати матимуть кольорові відмітки виключно в цифровому форматі, друкувати їх на папері відповідного кольору не потрібно. Чинність сертифіката має бути підтверджена за допомогою Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія).

Бережіть себе та близьких!

Кiлькiсть переглядiв: 591

Коментарi