• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • До уваги педагогічного колективу, батьківської громадськості, ради навчального закладу та громадськості!

До уваги педагогічного колективу, батьківської громадськості, ради навчального закладу та громадськості!

2022-05-30

У відповідності до ст.39 Закону України "Про загальну середню освіту", Положення про загальноосвітній навчальний заклад, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 27 серпня 2010 року №778, наказу Міністерства освіти і науки України "Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів" від 28 січня 2005 року № 55, Примірного положення про порядок звітування керівників, затвердженого наказом Міністерства освіти та науки України від 23 березня 2005 року № 178 адміністрація загальноосвітньої школи I-III ступенів № 2 ім. Т.Г. Шевченка повідомляє про наступне.

17 червня 2021 року о 09.30 годині у приміщенні актового залу навчального закладу відбудуться загальні збори педагогічного колективу, батьківського самоврядування, Ради та громадськості з порядком денним:

1. Звіт директора школи Лабоша М.М. про виконану роботу за 2021-2022 навчальний рік.

2. Оцінка діяльності керівника школи.

Завданням звітування є забезпечення прозорості, відкритості і демократичності управління навчальним закладом. Тож, запрошуємо до обговорення та вирішення проблем шкільного життя в інтересах учасників навчально-виховного процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 33

Коментарi