• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Майстер-класи для дітей в рамках реалізації проекту « Спільно. Твоя підтримка поруч» громадського об’єднання « Культурна платформа Закарпаття» в партнерстві з дитячим фондом ООН ( ЮНІСЕФ).

Майстер-класи для дітей в рамках реалізації проекту « Спільно. Твоя підтримка поруч» громадського об’єднання « Культурна платформа Закарпаття» в партнерстві з дитячим фондом ООН ( ЮНІСЕФ).

2022-09-29


/Files/images/2022_-_2023_nr/IMG_2926.JPG

29 вересня у нашій школі учасниками проєкту « Спільно. Твоя підтримка поруч» було проведено з учнями 2 майстер-класи.

У 4- А класі разом з ментаркою Беатою Столяренко майстер-клас з рукоділля на тему «Осіння прикраса для рюкзачка». Дітки навчилися виготовляти з фетру стильні та індивідуальні брелки у вигляді листочка( карпатського дуба). Ця креативна ідея, запланована для тонкої і точної роботи з клеєм,ножицями,а також розвивати уяву кожної дитини особисто.

У 6-В класі акторський майстер клас «Мій перший стенд ап» з Вікторією Коноваловою, акторкою, викладачкою акторської майстерності Київського Національного університету театру , кіно та телебачення ім. І. К.Карпенка-Карого, режисера проектів на Новому каналі.

Учасники заняття з акторської майстерності навчаються розказувати історії з власного життя так ,що всі хто слухали ,насміялися від душі і ще довго пам’ятали цю цікаву розповідь.

Захід пройшов в рамках реалізації проекту « Спільно. Твоя підтримка поруч» громадського об’єднання « Культурна платформа Закарпаття» в партнерстві з дитячим фондом ООН ( ЮНІСЕФ).

/Files/images/2022_-_2023_nr/IMG_2929.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 28

Коментарi