• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Інтелектуальна гра "Ми до тебе, казко, в гості завітали"

Інтелектуальна гра "Ми до тебе, казко, в гості завітали"

2019-04-18

/Files/images/2018_-_2019_nr/55555.jpg

Якщо ви хочете, щоб ваші діти були розумними — читайте їм казки. Якщо ви хочете, щоб вони були ще розумнішими — читайте їм більше казок. Альберт Ейнштейн

Казка — це чарівна таємниця, яка передається із покоління у покоління. Вона стає своєрідним супутником людини на шляху до формування свідомості. В дитинстві із казки ми черпаємо натхнення, сміливість, часто навіть добру пораду. Казки допомагають зрозуміти основу взаємовідносин між людьми, усвідомити, що таке любов, дружба, радість, смуток, обман, злість, і все це на простих і однозначних прикладах.

Сьогодні, 18 квітня 2019 року, в шевченківській школі, учні 1-х та 2-х класів мали можливість продемонструвати свої знання про казки, в інтелектуальній грі "Ми до тебе, казко, в гості завітали".

Шість команд учнів, змагалися за перемогу, в семи етапах інтелектуальної гри, таких як: "Представлення команди", "Відгадай загадку", "Склади пазл", "Відгадай казку за малюнком", "З якої казки предмет?", "Відгадай казку за уривком" та "Відгадай загадку".

Результати серед учнів 1-х класів:

III місце - 1-А клас;

II місце - 1-Б клас;

I місце - 1-В клас.

Результати серед учнів 2-х класів:

III місце - 2-А клас;

II місце - 2-Б клас;

I місце - 2-В клас.

Вітаємо переможців з гарними результатами!

Кiлькiсть переглядiв: 361

Коментарi