• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Україна - це територія Гідності та Свободи"

"Україна - це територія Гідності та Свободи"

2019-11-21

21 листопада - це день, коли в Україні вшановують патріотизм й мужність наших співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року - лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

Цей день в нашій школі відзначили тематичними заходами, що нагадали про події, які назавжди залишились в пам'яті українців. На початку дня старшокласники провели по класах інформаційну хвилину "Доленосні події української історії". Під час проведення виховних годин "Усе моє, що зветься Україна" класні керівники підготували школярам відеофрагменти та цікаві факти того часу, які передали весь біль народу України з цих днів.

Учні-шевченківці вшанували пам'ять загиблих під час революцій на площі Героїв Небесної Сотні з покладанням квітів та запаленням лампадок.

Під час проведення таких заходів школярі розуміють, що народ України подав історичний приклад того, як солідарність, братерство і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети.

Кiлькiсть переглядiв: 236

Коментарi